Duo Two For You | Boekingen of meer informatie: 06 - 406 75 244

Biografie

Two for you is een professionele allround feestband met als enige doel feest maken! Hoewel ze maar met twee man zijn hoor je toch echt een complete band met veel humor. De nieuwste hits uit de Top 40, rock, Nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Van Queen tot Snollebollekes, met toetsen, gitaar, saxofoon, meerstemmige zang en veel interactie met het publiek. Feestgarantie op elk evenement, of het nu een tentfeest, een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest is.

De bezetting bestaat uit John Kanters op toetsen, zang, gitaar en saxofoon, en Rick Weegels, zang en toetsen. Rick heeft veel ervaring opgedaan met eigen carnavalsnummers en in musicals. John treedt al heel lang op met feestband Two for you en met marKant.

Bekende artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door Two for you. Het enthousiasme van John en Rick wordt overgebracht op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen voor een mooi feest.

Alles komt voorbij van Queen tot Snollebollekes. Two for you brengt een interactieve show vol humor.

Een optreden van Two for you is inclusief apparatuur (eigen PA tot 150 personen), lichtshow vanuit het podium, diverse acts, pauzemuziekmixen (geen DJ nodig) enkele sfeerfoto’s op Facebook en vervoerskosten. Bij meer dan 150 gasten prikt Two for you in met 2 x XLR, links/rechts, in op een aanwezige installatie. Het enige wat je zelf nog regelt is een podium en een geaard stopcontact!