Duo Two For You | Boekingen of meer informatie: 06 - 406 75 244

Biografie

Two for you is een professionele allround feestband. Hoewel ze maar met twee man zijn hoor je toch echt een complete band! Kwaliteit staat voorop, gecombineerd met veel humor. De nieuwste hits uit de Top 40, rock, Nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Van Queen tot Snollebollekes, met toetsen, gitaar, saxofoon, meerstemmige zang en veel interactie met het publiek. Gegarandeerd feest op elk evenement, of het nu een tentfeest, een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest betreft.

De bezetting bestaat uit John Kanters op toetsen, zang, gitaar en saxofoon, en Rick Weegels, zang en toetsen. Rick heeft veel ervaring opgedaan met eigen carnavalsnummers en in musicals. John treedt al heel lang op met feestband Two for you en met marKant.

Bekende artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door Two for you. Het enthousiasme van John en Rick wordt overgebracht op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen voor een mooi feest.

Two for you beschikt over eigen apparatuur voor een aangekleed podium In een interactieve show vol humor komen de instrumenten, het zaalgeluid, de special effects en de aankleding van het podium perfect tot hun recht.

Een optreden van Two for you is inclusief apparatuur (eigen PA tot 300 personen), lichtshow, diverse acts, pauzemuziekmixen (geen DJ nodig) en sfeerfoto’s op Facebook. Bij grote evenementen, tentfeesten en dergelijke prikt Two for you in met 2 x XLR, links/rechts.