Duo Two For You | Boekingen of meer informatie: 06 - 406 75 244

Biografie

Two for you is een professionele allround feestband met gedreven muzikanten. Kwaliteit staat voorop, doorspekt met veel humor. De bandleden van Two for you combineren een leven van ervaring met de virtuositeit op hun instrumenten. De nieuwste hits uit de Top 40, rock, Nederlandstalige muziek en Golden Oldies, noem het maar op, zij spelen het! Met toetsen, gitaar, saxofoon en meerstemmige zang verzorgen zij elk evenement, of het nu een bruiloft, een kermis, een bedrijfsfeest of een privéfeest betreft.

De bezetting wordt verzorgd door John Kanters op toetsen, zang, gitaar en saxofoon, en Rick Weegels, zang en toetsen. Rick treedt naast Two for you regelmatig op bij het Tapzinge en in musicals. Zijn enthousiasme en zeer goede stem passen perfect bij het concept van Two for you. John  treedt al heel lang op met feestband Two for you en met duo marKant met Mark Peeters.

Bekende artiesten zijn live begeleid en ook diverse voorprogramma’s zijn verzorgd door het duo. Het enthousiasme van John en Rick wordt overgebracht op het publiek en door hun veelzijdigheid weten zij elke keer weer de juiste sfeer te scheppen.

De apparatuur van Two for you laat niets te wensen over. In een interactieve show vol humor komen de instrumenten, het zaalgeluid, de special effects en de aankleding van het podium perfect tot hun recht.